BLOG


És minden ami csomagküldés


2024-04-25 15:52:05

Csomagszállítás külföldre: az 5 leggyakoribb kérdés

Hogyan adhatok fel csomagot külföldre? A külföldre történő csomagküldés módja érdemben nem tér el a belfölditől. A szolgáltatást online tudjuk megrendelni és kifizetni, amihez a küldemény adataira, a feladás és a csomagátvétel címére lesz szükségünk. Ügyeljünk a minél pontosabb mérésre, mert ha a későbbi mérlegelés során eltérést tapasztalnak, akkor többlet költség merülhet fel. Minél hosszabban utazik a csomag, annál jobban felértékelődik a precíz és alapos csomagolás is. A rendelés után másnap érkezik a futár a csomagért.
tovább>>>

2024-04-25 15:52:14

Gyors, kényelmes és megbízható kézbesítés

A GLS csomagküldés háztól házig szolgáltatása az egyik leggyorsabb, legkényelmesebb és legmegbízhatóbb módja küldemények célba juttatására. A küldeményt az online címünkre rendelt futár veszi fel és gondoskodik a kézbesítésről; nekünk ki sem kell mozdulnunk otthonunkból. Nézzük hogyan működik a GLS csomagfeladás.
tovább>>>

2024-04-16 17:51:02

Internetes rendelés esetén miért előnyös a háztól házig szállítás?

A csomagküldés háztól házig szolgáltatás az online vásárlások egyik legnépszerűbb és legkényelmesebb kiszállítási módja. Miért érdemes ezt a megoldást választanunk, ha más megoldásokat is kínál a webáruház? Előnyösebb-e ez, mint egy csomagpontotn történő átvétel? Melyik céget érdemes választanunk, ha több vállalkozás is rendelkezésre áll?
tovább>>>

2024-04-16

Hogyan működik a GLS csomagfeladás

A GLS csomagfeladás nem csak a szerződött partnerek, cégek és webáruházak privilégiuma. Lakossági ügyfélként mi is rendelhetünk GLS futárt otthonunkba vagy munkahelyünkhöz, aki átveszi csomagunkat és eljuttatja a címzetthez.
tovább>>>

2024-02-13 07:50:19

Költözés csomagfeladás segítségével? Miért ne?

Egyre több ember életviteléhez tartozik hozzá, hogy saját lakás helyett bérleményben él. Persze van, amikor ez kényszer, de sokszor a mobilitás indokolja. Könnyebben változtatunk munkahelyet akár országhatárokon belül, akár azokon kívül. Többen tartják előnynek azt is, hogy nem kell felújítással foglalkozniuk, valamint a bútorok és háztartási gépek javának beszerzése sem az ő feladatuk.
tovább>>>

2024-02-13 07:50:26

Eseti csomagfeladás GLS-sel szerződés nélkül

A csomagküldés folyamata könnyedén intézhető online platformokon keresztül az olyan nevesebb szolgáltatóknál, mint a GLS. A GLS eseti csomagfeladás lehetőséget biztosít mindenkinek arra, hogy egyszeri, alkalmi igény esetén gyorsan és könnyedén küldhessenek csomagokat anélkül, hogy hosszas papírmunkával kellene foglalkozniuk.
tovább>>>

2024-01-19 10:46:27

Gyors, biztonságos, megbízható: így fejlődött a csomagfeladás a járvány hatására

A COVID világjárvány minden szempontból jelentős kihívásokat elé állította az embereket. Az egész világot érintő korlátozások és biztonsági óvintézkedések szükségessé tették a csomagfeladás és csomagküldés folyamatának átalakítását és az alkalmazkodást a változó körülményekhez. Az iparág szereplői kreatívan és hatékonyan reagáltak a kihívásokra, ami egyben számukra hatalmas növekedési lehetőséget is jelentett. A csomagfel
tovább>>>

2024-01-15 17:44:21

Csomagpont használatának előnyei az e-kereskedelemben

Az e-kereskedelem népszerűsége töretlen, ezzel párhuzamosan a webáruházaknak egyre inkább figyelembe kell venniük az ügyfelek kényelmét és igényeit a szállítási folyamatok tervezésekor. A hagyományos háztól házig szállítás mellett egyre népszerűbbek a csomagpontok és csomagautomaták is.
tovább>>>

2023-12-12 16:30:43

Miért most rendel mindenki? Mennyi idő alatt ér oda a termék a vásárlóhoz?

Kezdő webáruházak üzemeltetői az ünnepek alatt szembesülnek azzal, hogy az év legforgalmasabb időszakában nem pusztán az árversenyben kell jól teljesíteniük, hanem a rugalmasságban és a gyorsaságban is. A megrendelt termék kapcsán garantáltan nagyobb hangsúllyal merül fel két kérdés: meddig lehet visszaküldeni és milyen gyorsan lehetséges átvenni? Nézzük meg mind a két szempontot.
tovább>>>

2023-12-08 11:44:20

Milyen a jó csomagolás méret csomagküldéskor?

A csomagfeladás folyamata során a megfelelő csomagolás méretének és típusának kiválasztása kulcsfontosságú az optimális szállítás és a csomag sérülésmentessége érdekében.
tovább>>>

2023-11-10 15:21:16

Megbízható és gyors csomagszállítás belföldön

Mindenki megbízható, gyors és kedvező árú futárszolgálatot keres belföldi küldeményei kézbesítéséhez.
tovább>>>

2023-11-10 15:19:37

Tájékoztató a csomagot háznál felvevő futár rendelésének menetéről

Amennyiben háztól házig szeretnénk küldeményt feladni, a következőkre kell figyelnünk a GLS csomagfeladás során:
tovább>>>