2023-11-10 15:21:16


Megbízható és gyors csomagszállítás belföldön

Mindenki megbízható, gyors és kedvező árú futárszolgálatot keres belföldi küldeményei kézbesítéséhez. Az ünnepi időszakban különösen fontos, hogy olyan szolgáltatót válasszunk, aki terhelés mellett is alacsony hibarátával és kellő gyorsasággal teljesíti feladatát. A csomagszállítás piaca az online kereskedelem felfutásával jelentősen fejlődött. Egyre több szolgáltató működik Magyarországon is, de nem mindegyik tudja ugyanazt a minőséget nyújtani.

Miben mutatkozhat meg a különbség? Talán a legfontosabb a megbízhatóság, a csomagok folyamatos nyomon követhetősége és biztos kézbesítése. A kulturált munkakörülmények, a munkafolyamatok automatizálása és a megfelelő géppark teszi azt lehetővé, hogy a csomagszállítás színvonal ne ingadozzon. Miközben a kisebb cégek sokszor valóban kedvező feltételekkel tudnak dolgozni, de a legsűrűbb időszakban csak szerződött partnereikre tudnak igazán koncentrálni. Egyedi csomagküldés esetén érdemesebb a nagyobb, bevált vállalkozások felé fordulni.

Magyarországon piacvezető szolgáltatást a GLS nyújt. Árai és szolgáltatásának minősége népszerű választássá teszik. A GLS csomagfeladás egyszerű, interneten intézhető és gyors. A csomag alapvető adatai (méret, súly) mellett a címzést is egy online felületen tudjuk elvégezni. Nincs szükség címke nyomtatására és felragasztására sem. A futár a rendelést követő munkanaponapon házhoz jön, átveszi a csomagot és jellemzően a következő munkanapon már kézbesítésre is kerül. A küldemény folyamatosan nyomon követhető, az utánvét kezelése is megoldott.

Ha pontosan adtuk meg csomagunk adatait, akkor a precíz árkalkulációt már a honlapon láthatjuk. További rejtett költségre nem kell számítanunk. A csomag tartalma 50 ezer forintos értékig ingyenesen biztosítva van. Belföldön a háztól házig történő szállításon felül van lehetőségünk a kiterjedt csomagpont vagy automata hálózat használatára is. A magyarországi csomagküldés mellett Európa legtöbb országába szállítanak, ugyanolyan megbízhatóan és a piacon elérhető cégek közül az egyik leggyorsabban.