Csomagküldési feladatok megoldása mindenkinek

GLS futár cégeknek, egyéni vállalkozásoknak mindig a valós feladás alapján

Tudjuk, hogy egy kezdő webáruház legnagyobb gondja a termékeinek eljuttatása a vásárlókhoz kedvező áron. Ezért kialakítottunk egy olyan rendszert, ami nem a vállalt csomagfeladáson alapul, hanem lélegzetvételt adva, a valós feladott csomagszámon. Ez komoly előny azoknak a vállalkozásokanak, akik nem tudják még előre tervezni a havi csomagküldésük darabszámát. Számlázási rendszerünk azon alapul, hogy már az első feladott csomag esetén is kedvezményesebb áron juthatnak hozzá egy magyas minőségű szolgáltatáshoz és ahogy nő a csomagszám, úgy csökken az ár. Ha felkeltettük az érdeklődését és érdekli a lehetőség, hogy Magyarország egyik legnagyobb, de megítélésünk szerint legjobb futárszolgálatával a GLS-sel küldje csomagjait, akkor egyetlen kattintás és már birtokában is lesz egy jó ajánlatnak. Az árak 2023.03.31-ig érvényesek.

Kérem az árajánlatot

Természetesen nem hagyjuk ki azoknak a vállalkozásoknak a támogatását sem, akik valahol máshol rendezik a csomagjaik szállítását, de vagy nem elégedettek a jelenlegi csomagfutárral, vagy esetleg kedvezőbb árakat keresnek. Ha olyan vállalkozást vezet, ahol a havi csomagszám 100-300 db-ig kúszott fel, akkor szintén tudunk ajánlatot tenni. Ki tudja, lehet, hogy még jobb lehet a mostaninál. Az árak 2023.03.31-ig érvényesek.

Nem GLS-sel szállíttatok, de érdekel az ajánlat

Már csak egyetlen kattintásra van a szerződéskötés lehetőségétől és akár 3 munkanap múlva már adhat is fel csomagot GLS futárral.

Szerződök