Információk, segítség Futár rendelés

Itt összegyűjtöttük neked a legfontosabb infókat a futárrendeléssel, csomagolással és minden egyébbel kapcsolatban, de ha úgy érzed, hogy még mindig van kérdésed, akkor kattints ide és lépjünk kapcsolatba.

2022.09.26.

Miért fontos a csomagolás csomagküldés esetén?

A jó csomagolás mindig az adott küldeményhez igazodik, ennek biztonságos előkészítéséről küldeményfeladásnál a feladó köteles gondoskodni. De mire is érdemes odafigyelni, hogy biztosra menjünk?

Az áru merev falú, sértetlen, legalább háromrétegű dobozba csomagolt. A régi címkék és a korábbi szállításból eredő jelölések el vannak távolítva. A több darabból álló tartalmak külön-külön is be vannak csomagolva. Az üres részek térkitöltő anyaggal vannak kitöltve. A lezárás erős, széles ragasztószalaggal történt.


2022.09.26.

A küldemények utánvételes kezelése

A GLS csomagszállításnál adható meg utánvétel is természetesen. A futár addig nem adja át a csomagot, amíg annak ellenértékét a címzett nem fizeti ki neki. Az utánvétel fizethető készpénzben és bankkátyával egyaránt.

A rendelés során minden esetben akkora összeget rögzítsen az utánvétel mezőbe, amennyi pénzt vissz szeretne kapni. Ha a címzett fizeti a szállítás díját, akkor elég azt megjelölni az űrlapon és a rendszer kiszámolja azt a pontos összeget, amit a címzett fizet átvételkor.

A rendeléskor meg tudja adni azt is, hogy hogyan kéri vissza a pénzét, Mi ennek megfelelően fogjuk azt visszajuttatni Önnek.


2022.09.26.

Néhány szó a biztosításról

A csomagok alapáron biztosítva vannak 50000 Ft-ig, természetesen a kárfelelősség a küldemény valós értékéig terjedhet csak. Ami fontos, hogy amennyiben a csomag értéke meghaladja az 50000 Ft-ot, akkor érdemes elgondolkodni a nagyobb összegű biztosításon, mérlegelve az ár/érték arányt.

A biztositás összegét a megrendelés során a "Biztosítás összege" mezőben tudja rögzíteni, ha nem igényel biztosítást, írjon 0-át!

FONTOS! A csomagot nem a biztosítás és a törékeny felírat védi meg, hanem a jó csomagolás.