GLS futárrendelés

ecsomagfutar.hu

+361-4746464

Csomagküldés GLS partnrünkkel

Miért partnerünk a GLS?

A GLS Magyarország legdinamikusabban fejlődő futárcége és a megítélésünk szerint a legjobb minőségi mutatókkal rendelkező logisztikai cég a csomagküldés területén.

Terhelhetőségük szinte határtalan. Az utóbbi hét évben, amióta velük dolgozunk, nem tapasztaltunk olyan helyzetet, hogy csomag szállítás nélkül maradt volna.

Az utánvétel kezelésük gyors, pontos és megbízható.

Minden ügyfelünknek díjmentesen tudjuk adni az expressz csomagszállítást, mert tudjuk, hogy a GLS kézbesteni fogja a csomagot a felvételt követő munkanapon (belföldön) és a legjobb határidőkkel (1-5 munkanap) biztonságosan szállítja a külföldi csomagokat az EU-n belül.

Hogyan is váltak erre képessé? Egy kis cégtörténet

A General Logistics Systems BV , más néven GLS, egy brit tulajdonú logisztikai vállalat, amelynek székhelye Amszterdamban , Hollandiában található. A céget German Parcel néven ismerték meg, amikor 1989-ben Rico Back megalapította . Később GLS névre keresztelték, és jelenleg a Royal Mail leányvállalata . A GLS közvetlenül és egy partneri hálózaton keresztül működik 41 európai országban, nyolc egysült-államokbeli államban és két kanadai tartományban.

És ez még nem a vége...